Esküvői meghívó tervezése

Egyéni esküvői meghívók tervezése

 

Hogy ne szabjon határt elképzeléseidnek a hagyományos  fehér papír, az arany betűk és az ezerszer ismételt idézetek.
esküvői meghívó

Mára esküvői meghívók egészen új generációja uralja a piacot. Előtérbe került a kreativitás, az ötletesség  és az egyéni megoldások. Ebben segítünk mi.

Persze nem kell mindenkinek tervezőnek lennie. Van, hogy inspirációra, képi segítségre van szükségünk, ebben segít az internet.
Számtalan egyéni meghívó ötlet kavarog a világhálón. Ha rátalálsz egy jó gondolatra, vagy reggel álmaid esküvői meghívó ötletével a fejedben ébredtél küld el nekünk, és mi az alapján megtervezzük egyéni esküvői meghívótokat.

A meghívó anyagát nyomdakész állapotban kapjátok kézhez, de kérhetitek segítségünket gyártásukkal kapcsolatban is. Ebben az esetben kérjétek egyéni árajánlatunkat.

Ha magatok választotok nyomdát, természetesen a nyomdai előkészítés paramétereiről mi egyeztetünk  és segítünk az árajánlatkérésben.

Hogy könnyebben el tudjátok képzelni esküvői meghívók készítésének menetét, konkrét képet kapjatok összességében milyen költségekkel járhat ez, olvassátok el BLOG BEJEGZÉSÜNKET, ahol két,  már elkészült meghívó készítésén keresztül mutatjuk be, miért is érdemes ezt a költséghatékony, de minőségi és egyedi megoldást választanotok.

Tippek